Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. DUFFLashes har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Betaling
På DUFFLashes.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, og Paypal. DUFFLashes Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

- PostNord med omdeling
Alle danske ordrer sendes som Quick-brev, forvent derfor en leveringstid på 1-3 hverdage, beregnet fra første hverdag efter bestillingsdatoen.

Dette kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday.

Øvrige leveringstid: 3-5 hverdage

Pre-Order

Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil som udgangspunkt have en længere leveringstid. Har du lagt en ordrer på en alm. varer og en bestillingsvarer, vil hele din ordre først blive sendt når bestilingsvaren er på lager igen. Ønsker du at modtage din alm. ordrer indenfor vores standart leveringstid, skal du lægge dine ordrer seperat. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
Har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@dufflashes.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

 

Generel info

DUFFLashes er et brand navn hos: 
ND Group
cvr. 35264809